Travelner Travelner Menu
 • Land

  Aruba Aruba

 • Munteenheid

  USDUSD

 • Taal

  Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

Algemeen

Welke documenten heb ik op de luchthaven nodig voor mijn kinderen en/of baby?

Voordat u op reis gaat met een kind, dient u contact op te nemen met de ambassade of het consulaat van alle landen die het kind zal bezoeken om te informeren naar de toelatingseisen.

De volgende documenten kunnen nodig zijn om de toegang van een kind naar een ander land te ondersteunen:

 • Geboorteakten met de namen van beide ouders.
 • Alle juridische documenten met betrekking tot voogdij.
 • Een ouderlijke toestemmingsbrief:
 • Als het kind met één ouder reist, moet de toestemmingsbrief waarin de reis wordt toegestaan, worden ondertekend en gedateerd door de andere ouder.
 • Als het kind alleen reist of zonder een van beide ouders, moet de toestemmingsbrief waarin de reis wordt toegestaan door beide ouders worden ondertekend en gedateerd.
 • Een overlijdensakte, indien een van de ouders is overleden.
Ga terug Ga terug

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen