Travelner Travelner Menu
 • Land

  Aruba Aruba

 • Munteenheid

  USDUSD

 • Taal

  Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

Wijzigingen en annulering

Hoe kan ik mijn vluchtreservering wijzigen of annuleren?

Als een van onze voordelen kunnen we u tijdens het verwerken van de boeking bij ons helpen om de vluchtgegevens kosteloos te wijzigen of aan te passen. Maar als het ticket is uitgegeven, wordt het tarief per e-mail aan u bijgewerkt nadat u bij elke boeking bij de luchtvaartmaatschappij heeft gecontroleerd.

Over het annuleren van de vluchtreservering hebben we uw annuleringsverzoek nodig om uw zaak binnen 12 uur af te handelen.

 • Als de luchtvaartmaatschappij(en) uw boeking al hebben bevestigd en uw volledige betaling al is verwerkt, dan zijn hun algemene voorwaarden van toepassing op uw boeking. Ze kunnen vaak een niet-opzegbaar beleid toepassen, vooral goedkope luchtvaartmaatschappijen.
 • Als uw boeking is bevestigd, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via e-mail: [email protected] travelner , en dan zullen we te weten komen over uw annulerings- en terugbetalingsopties van de luchtvaartmaatschappij(en).
Ga terug Ga terug

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen