Travelner Travelner Menu
  • Land

    Aruba Aruba

  • Munteenheid

    USDUSD

  • Taal

    Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

Boeking

Hoe boek ik een accommodatie?

Reserveren is alleen mogelijk door het reserveringsformulier op onze website in te vullen.

Stap 1: Zoek hotels

Voer de vereiste informatie in, waaronder locatie (stad), voorgestelde verblijfsdata en het aantal gasten.

U kunt overwegen een persoonlijke notitie van een speciaal verzoek bij de accommodatie achter te laten, zodat deze voor aankomst kunnen worden voorbereid (indien mogelijk)

Stap 2: Bekijk opties van beschikbare hotels, kamers en tarieven

Kies op de resultatenpagina uit meerdere hotel/kamer/tariefcombinaties die het beste bij uw wensen passen.

Stap 3: Voer de gast- en betalingsgegevens in

Nadat u uw hotelkamer heeft geselecteerd, kunt u deze online reserveren. Voer de gegevens van de gast in, inclusief maar niet beperkt tot volledige namen, adressen, e-mailadressen en betalingsgegevens. Er zijn verschillende betalingsmethoden beschikbaar, zoals creditcard/betaalkaart, PayPal en bankoverschrijving.

Stap 4: Bevestiging

U ontvangt een bevestigingsmail van het hotel of de Travelner voor uw reservering. Lees de bon zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat alles correct is, inclusief reisdata en overeengekomen kamerprijzen.

Selecteer de data van uw verblijf en het type kamer dat u heeft gekozen. Het systeem toont u de prijs van de accommodatie (controleer altijd de kamervoorwaarden). Als u akkoord gaat met de totaalprijs en de boekingsvoorwaarden, klikt u gewoon op de rode knop "Boek nu" en het reserveringsformulier verschijnt. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld en op de knop "Nu boeken" klikt, wordt uw reservering binnenkort op uw e-mailadres bevestigd.

Ga terug Ga terug

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen