Travelner Travelner Menu
  • Land

    Aruba Aruba

  • Munteenheid

    USDUSD

  • Taal

    Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

jun 16 - jun 19

Tirana (TIA)

Aegean Airlines S.A.

Santorini (JTR)

Aegean Airlines S.A.

Van
327.21

/ Per persoon

mei 22 - mei 25

Beirut (BEY)

Turkish Airlines Inc.

Santorini (JTR)

Turkish Airlines Inc.

Van
768.1

/ Per persoon

mei 28 - jun 02

Zagreb (ZAG)

Deutsche Lufthansa AG

Santorini (JTR)

Deutsche Lufthansa AG

Van
367.24

/ Per persoon

Kies Travelner als uw vertrouwde metgezel

Best Flights

Beste vluchten

Vind de goedkoopste beschikbare vluchten naar uw favoriete bestemmingen

Selective Hotels

Selectieve hotels

Verschillende en luxe hotelopties voor u om uw perfecte toevluchtsoord te vinden.

Personal Assist

Persoonlijke assistentie

Krijg handige reisadviezen van A tot Z zodat je kunt reizen als een pro.

24/7 Support

24/7 ondersteuning

Neem op elk moment contact met ons op voor directe ondersteuning van ons professionele team.

Vul het onderstaande formulier in voor onze persoonlijke ondersteuning


Topvlucht vertrekt naar Greece

*Het getoonde tarief is onderhevig aan voorwaarden en kan veranderen of niet meer geldig zijn op het moment van boeken. Lees de tariefvoorwaarden aandachtig door of neem contact op met het Travelner Support Team voor hulp.

Greece

Open for Travel

Open voor reizen

Gedeeltelijk

COVID Test

COVID-test

COVID-19 negatieve certificering vereist om het land binnen te komen.

Quarantine Requirements

Quarantainevereisten

"Quarantaine in het hotel, afhankelijk van het resultaat van een willekeurige gezondheidsscreening die bij aankomst wordt uitgevoerd.

Reizigers die positief testen, moeten 10 dagen in quarantaine. Als ze volledig zijn ingeënt, duurt de quarantaine 7 dagen. In beide gevallen wordt de quarantaine alleen opgeheven als reizigers op de laatste dag van zelfisolatie een negatieve moleculaire (PCR) test uitvoeren."

Travel Documents Requirements

Vereisten voor reisdocumenten

"Alle reizigers van 12 jaar en ouder, ongeacht de epidemiologische situatie van hun land van vertrek, moeten een van de volgende documenten overleggen:

Bewijs van volledige vaccinatie, afgegeven door een gecertificeerde autoriteit.

Geldigheid: 14 dagen na de tweede dosis vaccin. Voor Janssen (Johnson en Johnson) wordt de vaccinatie als voltooid beschouwd 14 dagen nadat de enkelvoudige dosis is toegediend.

Geaccepteerde vaccins: Comirnaty (Pfizer BioNtech), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca/Oxford), Novavax, Janssen (Johnson en Johnson), Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.

Bewijs van herstel van COVID-19, afgegeven door een overheidsinstantie of een gecertificeerd laboratorium. Geldigheid: tussen 30 en 180 dagen na de eerste positieve uitslag. Negatief resultaat bij een COVID-19-test. Zowel moleculaire (PCR) tests (uitgevoerd binnen 72 uur voor aankomst) als snelle antigeentesten (uitgevoerd binnen 48 uur voor aankomst) worden geaccepteerd

Alle certificaten moeten essentiële informatie bevatten (aantal doses, data enz.) in het Grieks, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Russisch. De volledige naam van de persoon moet overeenkomen met de naam op het paspoort of een ander erkend reisdocument.

Opmerking: willekeurig geselecteerde reizigers kunnen worden onderworpen aan verplichte snelle antigeentests bij de toegangspoorten. Reizigers die positief testen, moeten 10 dagen in quarantaine. Als ze volledig zijn ingeënt, duurt de quarantaine 7 dagen. In beide gevallen wordt de quarantaine alleen opgeheven als reizigers op de laatste dag van zelfisolatie een negatieve moleculaire (PCR) test uitvoeren.

Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld van de bovengenoemde vereisten.

Minderjarigen van 12-17 jaar kunnen elke test presenteren, inclusief een negatief zelftestcertificaat dat 24 uur voor vertrek is uitgevoerd door hun zelftestresultaat te vermelden op het platform self-testing.gov.gr.

(*)Aanvullende vereisten voor reizigers uit specifieke landen

Inwoners van de Russische Federatie moeten altijd een negatief resultaat geven op een moleculaire PCR-test (geldig 72 uur) of een snelle antigeentest (geldig 48 uur), en zullen bij aankomst worden onderworpen aan aanvullende tests, ongeacht of ze zijn gevaccineerd of niet .

Naast de bovengenoemde vereisten moeten inwoners van Argentinië, Chili, India, Oman en Uruguay bij aankomst een moleculaire (PCR) of snelle antigeentest uitvoeren.

Ongeacht hun nationaliteit vliegen reizigers zonder vaccinatie- of herstelcertificaat vanuit Albanië, Argentinië, Brazilië, Bulgarije, China, Cuba, Egypte, Georgië, India, Libië, Marokko, Noord-Macedonië, Pakistan, de Russische Federatie, Turkije en de Verenigde Staten Arabische Emiraten moeten bij aankomst een test uitvoeren. Als de test positief is, moeten ze een moleculaire (PCR) test uitvoeren om het resultaat te bevestigen. Inwoners van Argentinië, Chili, India, Oman en Uruguay moeten bij aankomst worden getest, ook als ze zijn ingeënt of hersteld (zie hierboven)."

Veel Gestelde Vragen

Op welke dag kan ik het goedkoopst vliegen naar Santorini?

De goedkoopste vluchten naar Santorini worden meestal gevonden bij vertrek op een woensdag.

De meest populaire vlucht vertrekt naar Santorini?

Top vlucht vertrekt naar Santorini zijn Tirana, Beirut, Zagreb, Athens.

Welke steden bieden directe vluchten naar de Santorini?

Er zijn een aantal Albania, Lebanon, Croatia, Greece steden die directe vluchten aanbieden naar Santorini. Op dit moment worden rechtstreekse vluchten aangeboden vanuit grote steden, waaronder Tirana, Beirut, Zagreb, Athens.

Hoe lang duurt de vlucht naar de Santorini?

Vluchten naar de Santorini variëren aanzienlijk, afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder meer uit welke stad u vertrekt en hoeveel tussenstops de vlucht heeft.

Meerdere tussenstops kunnen veel tijd toevoegen aan Santorini vluchten.

Alternatieve, gelijk geprijsde bestemmingen

Bekijk alternatieve bestemmingen waarvan de vlucht naar verwachting in de buurt van Santorini vlucht prijzen.

Populaire zoekopdrachten naar vluchten

Bekijk andere populaire bestemmingen gevonden door medereizigers in 2022.

Boek vluchten in slechts 4 eenvoudige stappen

Hier is een kort overzicht van het proces, van begin tot eind.

Search flight

Stap 1:

Zoek vlucht

Search flight

1. Zoek vlucht

Zoek naar voorkeursvluchten en beschikbare deals door uw bestemming, uw reis (enkele reis, retourvlucht of meerdere steden), aankomstdatum, terugkeerdatum, aantal reizigers, klasse te kiezen.

Fill in information

Stap 2:

Vul informatie in

Fill in information

2. Vul informatie in

Vul het online formulier voor alle passagiers in met volledige namen, geslacht, geboortedatum, paspoortgegevens zoals ze in het paspoort van de passagier staan en contactgegevens

Payment

Stap 3:

Betaling

Payment

3. Betaling

Betaal uw boeking om reserveringen te beveiligen, hetzij met een creditcard/betaalkaart, Paypal-account of overboeking naar onze HSBC-bankrekening.

Na betaling kunt u een vervolgmail van ons team ontvangen voor verdere ondersteuning .

E-ticket

Stap 4:

E-ticket

E-ticket

4. E-ticket

Nadat de betaling met succes is geverifieerd, zullen we een e-ticket uitgeven en u deze per e-mail toesturen.

Print uw E-Ticket uit en zorg dat u deze tijdens het reizen altijd bij u heeft.

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen