Travelner Travelner Menu
 • Land

  Aruba Aruba

 • Munteenheid

  USDUSD

 • Taal

  Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

jun 01 - jun 05

Kingston (KTP)

American Airlines

Panama City (PTY)

American Airlines

Van
489.89

/ Per persoon

jun 01 - jun 02

Lagos (LOS)

Air France

Panama City (PTY)

Air France

Van
3142.28

/ Per persoon

jun 13 - jun 17

Kingston (KIN)

Compania Panamena de Aviacion, S.A. (COPA)

Panama City (PTY)

Compania Panamena de Aviacion, S.A. (COPA)

Van
462.98

/ Per persoon

Kies Travelner als uw vertrouwde metgezel

Best Flights

Beste vluchten

Vind de goedkoopste beschikbare vluchten naar uw favoriete bestemmingen

Selective Hotels

Selectieve hotels

Verschillende en luxe hotelopties voor u om uw perfecte toevluchtsoord te vinden.

Personal Assist

Persoonlijke assistentie

Krijg handige reisadviezen van A tot Z zodat je kunt reizen als een pro.

24/7 Support

24/7 ondersteuning

Neem op elk moment contact met ons op voor directe ondersteuning van ons professionele team.

Vul het onderstaande formulier in voor onze persoonlijke ondersteuning


Topvlucht vertrekt naar Panama

*Het getoonde tarief is onderhevig aan voorwaarden en kan veranderen of niet meer geldig zijn op het moment van boeken. Lees de tariefvoorwaarden aandachtig door of neem contact op met het Travelner Support Team voor hulp.

Beste hotels in Panama

RIU Plaza Panama

San Miguelito San Miguelito

Las Americas Golden Tower Panama

San Miguelito San Miguelito

Le Meridien Panama

San Miguelito San Miguelito

Intercontinental Miramar Panama

San Miguelito San Miguelito

Panama

Open for Travel

Open voor reizen

Gedeeltelijk

COVID Test

COVID-test

COVID-19 negatieve certificering vereist om het land binnen te komen.

Quarantine Requirements

Quarantainevereisten

Quarantainevereiste op door de overheid aangewezen locatie - afhankelijk van categorie.

Als u reist vanuit een land dat geclassificeerd is als een laag epidemiologisch risico en u heeft geen volledig vaccinatieschema:

 • u moet 72 uur voor aankomst een negatieve PCR- of antigeentest overleggen. Hiermee bent u vrijgesteld van de preventieve quarantaine van 72 uur.

Als u reist vanuit een land dat geclassificeerd is als een hoog epidemiologisch risico en u heeft geen volledig vaccinatieschema, dan moet u het volgende doen:

 • een negatieve PCR- of Antigeentest presenteren die 72 uur voor aankomst is afgenomen of op eigen kosten een test laten uitvoeren op de luchthaven
 • volledige 72 uur quarantaine thuis of in een goedgekeurd hotel op eigen kosten. Aan het einde van de quarantaine moet u een PCR- of antigeentest ondergaan, met een negatief resultaat dat een einde maakt aan uw quarantaine.

Landen met een hoog epidemiologisch risico zijn onder meer het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, India en de landen in Zuid-Amerika.

Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld van elke vorm van testen en quarantaine als hun ouders, verzorgers of voogden voldoen aan de vereisten volgens het niveau van epidemiologisch risico van het land van herkomst.

Travel Documents Requirements

Vereisten voor reisdocumenten

Internationale vluchten van en naar Tocumen International Airport zijn hervat. Een elektronische verklaring van goede gezondheid voor alle reizigers die het land binnenkomen, moet bij aankomst worden ingevuld. Het beëdigde formulier is beschikbaar op de digitale website van Panama. De ingevulde beëdigde verklaring genereert een QR-code, die bij aankomst op Tocumen Airport wordt gescand.

Panama moedigt het gebruik van de IATA Travel Pass-app aan. Deze app bevat actuele informatie over reisbeperkingen, geautoriseerde laboratoria voor COVID-19-tests en vaccininformatie. Het zal de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens in te voeren, zoals vaccinatie-informatie en uitgevoerde tests. De overheid accepteert de "OK to Travel"-certificering van deze app als validatie voor COVID-19-tests op reizigers.

Veel Gestelde Vragen

Op welke dag kan ik het goedkoopst vliegen naar Panama?

De goedkoopste vluchten naar Panama worden meestal gevonden bij vertrek op een woensdag.

De meest populaire vlucht vertrekt naar Panama?

Top vlucht vertrekt naar Panama zijn Kingston, Lagos, Montego Bay, Venice, Bogota.

Welke steden bieden directe vluchten naar de Panama?

Er zijn een aantal Jamaica, Nigeria, Italy, Colombia steden die directe vluchten aanbieden naar Panama. Op dit moment worden rechtstreekse vluchten aangeboden vanuit grote steden, waaronder Kingston, Lagos, Montego Bay, Venice, Bogota.

Hoe lang duurt de vlucht naar de Panama?

Vluchten naar de Panama variëren aanzienlijk, afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder meer uit welke stad u vertrekt en hoeveel tussenstops de vlucht heeft.

Meerdere tussenstops kunnen veel tijd toevoegen aan Panama vluchten.

Boek vluchten in slechts 4 eenvoudige stappen

Hier is een kort overzicht van het proces, van begin tot eind.

Search flight

Stap 1:

Zoek vlucht

Search flight

1. Zoek vlucht

Zoek naar voorkeursvluchten en beschikbare deals door uw bestemming, uw reis (enkele reis, retourvlucht of meerdere steden), aankomstdatum, terugkeerdatum, aantal reizigers, klasse te kiezen.

Fill in information

Stap 2:

Vul informatie in

Fill in information

2. Vul informatie in

Vul het online formulier voor alle passagiers in met volledige namen, geslacht, geboortedatum, paspoortgegevens zoals ze in het paspoort van de passagier staan en contactgegevens

Payment

Stap 3:

Betaling

Payment

3. Betaling

Betaal uw boeking om reserveringen te beveiligen, hetzij met een creditcard/betaalkaart, Paypal-account of overboeking naar onze HSBC-bankrekening.

Na betaling kunt u een vervolgmail van ons team ontvangen voor verdere ondersteuning .

E-ticket

Stap 4:

E-ticket

E-ticket

4. E-ticket

Nadat de betaling met succes is geverifieerd, zullen we een e-ticket uitgeven en u deze per e-mail toesturen.

Print uw E-Ticket uit en zorg dat u deze tijdens het reizen altijd bij u heeft.

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen