Travelner Travelner Menu
 • Land

  Aruba Aruba

 • Munteenheid

  USDUSD

 • Taal

  Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

mei 30 - jun 06

Amsterdam (AMS)

Transavia Airlines

Reykjavik (KEF)

Transavia Airlines

Van
406.41

/ Per persoon

jun 13 - jun 20

Paris (PAR)

Transavia France

Reykjavik (KEF)

Transavia France

Van
310.81

/ Per persoon

mei 23 - mei 30

Paris (CDG)

Scandinavian Airlines System

Reykjavik (KEF)

Scandinavian Airlines System

Van
408.7

/ Per persoon

Kies Travelner als uw vertrouwde metgezel

Best Flights

Beste vluchten

Vind de goedkoopste beschikbare vluchten naar uw favoriete bestemmingen

Selective Hotels

Selectieve hotels

Verschillende en luxe hotelopties voor u om uw perfecte toevluchtsoord te vinden.

Personal Assist

Persoonlijke assistentie

Krijg handige reisadviezen van A tot Z zodat je kunt reizen als een pro.

24/7 Support

24/7 ondersteuning

Neem op elk moment contact met ons op voor directe ondersteuning van ons professionele team.

Vul het onderstaande formulier in voor onze persoonlijke ondersteuning


Topvlucht vertrekt naar Iceland

*Het getoonde tarief is onderhevig aan voorwaarden en kan veranderen of niet meer geldig zijn op het moment van boeken. Lees de tariefvoorwaarden aandachtig door of neem contact op met het Travelner Support Team voor hulp.

Beste hotels in Iceland

America del Sur Hostel Calafate

El Calafate El Calafate

Regal Pacific Puerto Madero

Buenos Aires Buenos Aires

Hilton Buenos Aires

Buenos Aires Buenos Aires

Xelena Hotel & Suites

El Calafate El Calafate

Iceland

Open for Travel

Open voor reizen

Gedeeltelijk

COVID Test

COVID-test

COVID-19 negatieve certificering onder bijzondere voorwaarden.

Quarantine Requirements

Quarantainevereisten

"Zelfisolatie in eigen accommodatie - onderworpen aan PCR.

OPMERKING! Er is beperkte toegang tot officiële quarantainevoorzieningen in IJsland - reizigers moeten zelf zorgen voor geschikte huisvesting in quarantaine.

Passagiers die in IJsland aankomen zonder bewijs van vaccinatie of eerdere infectie, moeten nog twee PCR-tests ondergaan: één aan de grens bij aankomst en nog eens 5 dagen na de eerste. Tussen de twee testen is een quarantaine van 5 dagen verplicht.

Gevaccineerde passagiers en passagiers met een eerdere infectie met COVID-19 moeten een negatieve COVID-19-test overleggen. Zowel een PCR-test als een snelle antigeentest worden geaccepteerd. De test moet binnen 72 uur voor vertrek op het eerste deel van de reis zijn afgelegd. Reizigers die bij aankomst geen negatieve test laten zien, moeten een PCR-test doen aan de grens en de quarantaineregels volgen totdat de resultaten zijn ontvangen."

Travel Documents Requirements

Vereisten voor reisdocumenten

Voorzieningen voor reizigers die zijn ingeënt of een geldig bewijs van eerdere infectie kunnen overleggen

Degenen die in IJsland wonen, of hier een netwerk hebben, moeten binnen 48 uur na aankomst in IJsland een COVID-19-test ondergaan. Zij hoeven aan de grens geen negatieve COVID-19-test te overleggen. Testen kunnen worden verkregen bij de grens in Keflavík of bij de gezondheidscentra in heel IJsland. Het is niet nodig om in quarantaine te gaan tijdens het wachten op de resultaten van deze test, maar reizigers wordt gevraagd om persoonlijke infectiebeheersing in acht te nemen, het contact met kwetsbare personen te beperken en alert te zijn op de symptomen van COVID-19.

 • * Regels voor reizigers zonder netwerk in IJsland: gevaccineerde passagiers en passagiers met een eerdere infectie met COVID-19 moeten een negatieve COVID-19-test overleggen. Zowel een PCR-test als een snelle antigeentest worden geaccepteerd. NB. zelftesten worden niet geaccepteerd. De test moet binnen 72 uur voor vertrek op het eerste deel van de reis zijn afgelegd. Er wordt een boete van 100.000 ISK gevraagd voor het niet overleggen van een negatieve COVID-19-test aan de grens. Als er minder dan 14 dagen zijn verstreken na voltooiing van de vaccinatie, moet de reiziger zich aan de grens laten testen en de regels voor thuisquarantaine volgen totdat een negatief resultaat wordt verkregen.
 • * Reizigers (geboren in 2004 en eerder) die staatsburgers of inwoners van IJsland zijn of banden hebben met IJsland, moeten binnen 2 dagen na aankomst een COVID-19-test ondergaan, ondanks een negatieve PCR- of antigeentest die voor vertrek is genomen. Testen kunnen bij aankomst worden verkregen op de luchthaven van Keflavik. Anders wordt er getest in Sudurlandsbraut 34 in Reykjavik of buiten de hoofdstad in bepaalde eerstelijnsgezondheidscentra. Let op: als er veel vraag is naar testen op de luchthaven, worden passagiers doorverwezen naar Reykjavik/de eerstelijnsgezondheidszorg.

  * Een reiziger die onlangs hersteld is van COVID-19 is vrijgesteld van het overleggen van een negatieve COVID-19-test aan de grens. In plaats daarvan moeten ze een positieve PCR-test overleggen, die meer dan 14 dagen ervoor, maar minder dan 180 dagen is genomen. Deze mensen hoeven bij aankomst in IJsland geen tweede COVID-19-test te ondergaan, ook al hebben ze een netwerk in het land.

  Voorzieningen voor reizigers die niet zijn ingeënt of geen geldig bewijs van eerdere infectie kunnen overleggen

  Die mensen moeten binnen 72 uur voor vertrek naar IJsland een negatief resultaat overleggen van een PCR-test. Snelle antigeentesten worden in dit geval niet als geldig beschouwd.

  Reizigers die bij aankomst geen negatieve PCR-test laten zien, kunnen aan de grens de toegang worden geweigerd of er kunnen financiële sancties worden opgelegd. IJslandse burgers wordt echter niet de toegang geweigerd.

  Bovendien moeten deze passagiers die in IJsland aankomen, nog twee PCR-tests ondergaan: een bij aankomst en een andere 5 dagen na de eerste. Tussen de twee testen is een quarantaine van 5 dagen verplicht. Mensen mogen thuis in quarantaine, mits hun woonruimte aan bepaalde voorwaarden voldoet. Zo niet, dan moeten ze tijdens hun quarantaine in de quarantainevoorziening van de overheid blijven.

  Veel Gestelde Vragen

  Op welke dag kan ik het goedkoopst vliegen naar Iceland?

  De goedkoopste vluchten naar Iceland worden meestal gevonden bij vertrek op een donderdag.

  De meest populaire vlucht vertrekt naar Iceland?

  Top vlucht vertrekt naar Iceland zijn Amsterdam, Paris, Munich, Kochi, Chicago.

  Welke steden bieden directe vluchten naar de Iceland?

  Er zijn een aantal Netherlands, France, Germany, India, United States steden die directe vluchten aanbieden naar Iceland. Op dit moment worden rechtstreekse vluchten aangeboden vanuit grote steden, waaronder Amsterdam, Paris, Munich, Kochi, Chicago.

  Hoe lang duurt de vlucht naar de Iceland?

  Vluchten naar de Iceland variëren aanzienlijk, afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder meer uit welke stad u vertrekt en hoeveel tussenstops de vlucht heeft.

  Meerdere tussenstops kunnen veel tijd toevoegen aan Iceland vluchten.

  Selecteer uw gewenste route naar Iceland van United States onderstaand

  Boek vluchten in slechts 4 eenvoudige stappen

  Hier is een kort overzicht van het proces, van begin tot eind.

  Search flight

  Stap 1:

  Zoek vlucht

  Search flight

  1. Zoek vlucht

  Zoek naar voorkeursvluchten en beschikbare deals door uw bestemming, uw reis (enkele reis, retourvlucht of meerdere steden), aankomstdatum, terugkeerdatum, aantal reizigers, klasse te kiezen.

  Fill in information

  Stap 2:

  Vul informatie in

  Fill in information

  2. Vul informatie in

  Vul het online formulier voor alle passagiers in met volledige namen, geslacht, geboortedatum, paspoortgegevens zoals ze in het paspoort van de passagier staan en contactgegevens

  Payment

  Stap 3:

  Betaling

  Payment

  3. Betaling

  Betaal uw boeking om reserveringen te beveiligen, hetzij met een creditcard/betaalkaart, Paypal-account of overboeking naar onze HSBC-bankrekening.

  Na betaling kunt u een vervolgmail van ons team ontvangen voor verdere ondersteuning .

  E-ticket

  Stap 4:

  E-ticket

  E-ticket

  4. E-ticket

  Nadat de betaling met succes is geverifieerd, zullen we een e-ticket uitgeven en u deze per e-mail toesturen.

  Print uw E-Ticket uit en zorg dat u deze tijdens het reizen altijd bij u heeft.

  Kortingen en spaarclaims

  Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

  * Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

  Naar boven scrollen