Travelner Travelner Menu
  • Land

    Aruba Aruba

  • Munteenheid

    USDUSD

  • Taal

    Nederlands Nederlands

Land

Land

Taal

Taal

Dichtbij

Munteenheid

Wees een slimme mobiele shopper! De Travelner app maakt het gemakkelijker om alles binnen handbereik te zoeken en te boeken.

Als enthousiaste reiziger begrijpen wij hoe belangrijk het is om op tijd een flash sale te boeken. We zijn gepassioneerd om al deze geweldige deals te brengen
naar uw apparaat zodra ze beschikbaar zijn. Laten we meer te weten komen over onze Smart, Secure and Handy Travelner app.

Handy

Handig

Boek uw reis met slechts één druk op de knop

Save More

Meer besparen

Ongelooflijke services die ervoor zorgen dat elke cent telt

Worldwide

Wereldwijd

De wereld verkennen was nog nooit zo eenvoudig

Secured

Beveiligd

Vertrouwde vlucht-, hotel- en betalingspartners

Book Multiple Services
Book Multiple Services

Boek meerdere services

Met de Travelner app kun je gemakkelijk reserveringen maken, betalen en je boekingen beheren, direct op je hand
smartphone.

Exclusive Offers

Exclusieve aanbiedingen

Geniet van uitzonderlijke reisdiensten met een beperkt budget met onze
app-exclusieve promoties.

Exclusive Offers
Up-to-date Notifications
Up-to-date Notifications

Up-to-date meldingen

Ontvang meldingen voor de beste aanbiedingen en exclusieve korting
codes, alleen voor boekingen gemaakt via app.

Easier Payment

Gemakkelijker betalen

Bied flexibele en beveiligde betalingsmethoden aan, maak elke boeking
sneller, veiliger en handiger gedaan.

Easier Payment

Kortingen en spaarclaims

Kortingen en besparingsclaims zijn gebaseerd op meerdere factoren, waaronder het doorzoeken van meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen om het laagst beschikbare tarief te vinden. De getoonde promotiecodes (indien van toepassing) zijn geldig voor besparingen voor gekwalificeerde boekingen op onze standaard servicekosten . Senioren en jongeren kunnen specifieke kortingstarieven vinden die worden aangeboden door bepaalde luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de kwalificaties van luchtvaartmaatschappijen. Militairen, rouwende en slechtziende reizigers komen in aanmerking voor kortingen op onze servicekosten na het boeken, zoals uiteengezet in het uitzonderingsbeleid voor medeleven, vermeld in onze Algemene voorwaarden .

* Besparingen gebaseerd op gemiddelde tarieven die vorige maand op Travelner gevonden. Alle tarieven zijn voor retourtickets. Tarieven zijn inclusief alle brandstoftoeslagen, belastingen en toeslagen en onze servicekosten . Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-overdraagbaar, niet-toewijsbaar. Naamsveranderingen zijn niet toegestaan. Tarieven zijn alleen correct op het moment van weergave. Weergegeven tarieven zijn onderhevig aan verandering, beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd op het moment van boeking. Voor de laagste tarieven kan een vooruitbetaling van maximaal 21 dagen nodig zijn. Er kunnen bepaalde black-outdata van toepassing zijn. Voor vakanties en weekendreizen kan een toeslag gelden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Bespaar geld door meerdere luchtvaartmaatschappijen binnen onze website te vergelijken en het laagste tarief te kiezen.

Naar boven scrollen